вторник, 26 юли 2016 г.

7 чат бота във Facebook, с които можете да си общувате


Чат ботовете на Facebook се развиват все повече. Вече можете да общувате с някои от тях, както бихте общували с истински човек. Други не са толкова напредничави, но пък за сметка на това са доста забавни. Тук ще откриете 7 чат бота, с които можете да комуникирате в Messenger (през мобилното приложение или на messenger.com). Всичко, което трябва да направите е да копирате или изпишете името на бота в полето за търсене.

  1. @textandchill
    Този бот ще ви помогне да откриете интересен филм или сериал, който да гледате в свободното си време. Всичко, което трябва да направите е да следвате дадените от бота инструкции. Опишете какво ви се гледа, кои филми ви харесват и защо. На базата на дадената от вас информация ботът And Chill ще ви предложи трейлър, който може да представлява интерес за вас.
  2. @shelfjoy
    Ако си търсите нещо ново за четене този бот може да ви помогне с избора. Той ще ви предложи готови колекции от книги, като ще ви представи всяка една от тях по отделно чрез кратко описание. Когато си харесате нещо имате възможност да си го закупите от Amazon.
  3. @chatible
    Chatible ви свързва анонимно със случайни хора в Messenger. Изберете някоя от предложените теми, след което пратете палец, за да стартирате чата. Можете да откриете нови приятели или просто да запълните времето, докато чакате някого или се возите в градския транспорт.
  4. @trolliUSA
    Представям ви този бот най-вече с цел забавление (или вдъхновение за ваш собствен забавен чат бот) тъй като е предвиден е за американските потребители. След като се позабавлявате с някой от трите му варианта, обикновено награждава с бонбони. За съжаление това не стига до нашите географски ширини, но нищо не пречи да изпратите малко безплатни бонбони на приятел в Щатите.
  5. @WorkoutBot
    Този виртуален помощник ще ви предложи различни видове тренировки – подходящи за фитнеса, за вкъщи или навън. Освен това можете да напишете част от тялото, за която искате да тренирате и ботът ще ви покаже подходящи упражнения. Когато си изберете имате възможност да получите подробна информация и изображения, които ще ви помогнат в изпълнението.
  6. @BigBabun
    С този бот можете да откриете полезни инструменти, които ще ви помогнат с проектите, свързани с вашия бизнес. Според описанието му той може да открие над 2000 инструмента в областта на дизайна, анализа, маркетинга, продуктивността и т.н.
  7. @CNN
    Едва ли има някой, който да не е наясно какво е CNN. Чат ботът на медията ви предлага опцията да получавате интересни за вас новини всекидневно. Напишете му тема, която ви интересува и той ще ви изпрати статии, свързани с нея. Казано накратко, това е нещо като мини вестник, който получавате директно в Messenger.

Това са само малка част от ботовете, с които можете да си чатите в Messenger. Те могат да са едни практични помощници, които да придадат по-човешки облик на брандовете. Чрез тях потребителите могат да комуникират с бизнеса ви по удобен и лесен начин, без да напускат любимата си чат платформа. Както вече стана дума миналата седмица, доста вероятно е това да е бъдещето на обслужването на клиенти.

Ако ботовете представляват интерес за вас, то може да откриете още доста на този адрес.  Изберете удобна за вас платформа и категория и сайта ще изведе предложения за вас.

Автор: Емилия Милушева, Организатор Реклама в Miracle Works

Няма коментари:

Публикуване на коментар