четвъртък, 8 декември 2016 г.

[2016] 5 примера за коледни реклами, които ще ви вдъхновят


За много хора Коледа е един от най-важните дни в годината, с който се свързват доброто настроение, споделянето, близките хора, както и много брандове. Един от тях несъмнено е Coca-Cola, която използва образа на Дядо Коледа в рекламите си още от 1931 г., помагайки му да добие образа, който познаваме днес

За да ви вдъхновя и вие да постигате завидни резултати с коледните си кампании съм ви подготвила 5 празнични реклами, които успяват да се отличат:


1. Coca-Cola
Нека започнем с тазгодишната коледна реклама на Coca-Cola, която за поредна година свързва празнуването и споделянето с близки с пиенето на газираната им напитка. Дори Дядо Коледа вече получава кола, а не бисквитки и мляко:



2. Allegro
Рекламата, която в последните няколко дни успя да развълнува до сълзи милиони хора по света, принадлежи на полския аукционен сайт Allegro. Рекламата показва как възрастен мъж получава самоучител по английски език от сайта и започва упорито да го учи, лепейки стикери с думи из цялата си къща и повтаряйки фрази в автобуса. Когато разберете защо дядото учи така упорито вярвам, че и вие ще се развълнувате:



3. Heathrow
Една изключително симпатична история, която стана доста популярна в социалните медии. Видеото показва две възрастни плюшени мечета, които пристигат на летище Heathrow, за да се съберат със семейството си:



4. Sainsbury
Кратка история, представена чрез мюзикъл, в която прекалено зает с работата си баща осъзнава, че най-ценният подарък за семейството му е неговото присъствие:



5. John Lewis
Най-популярната към момента коледна реклама тази година е на магазините John Lewis. В нея ще видите един подарък, който всички харесват, най-вече един симпатичен боксер:



Коя реклама ви допадна най-много и защо?

Автор: Емилия Милушева, Организатор Реклама в Miracle Works

Няма коментари:

Публикуване на коментар