четвъртък, 15 септември 2016 г.

Тези реклами предупреждават: "Внимавайте на кого се подигравате"


Повечето реклами на спортни облекла ни мотивират да работим здраво и да постигаме все по-високи резултати. Не и тези две реклами. Те ни припомнят, че някога сме създали врагове и те ще се върнат за нас.


Преди няколко дни брандът Unequal, който произвежда защитна екипировка пусна кампанията си „Идват за теб“, която включва интензивните тренировки на атлетите, които чакат да пречупят врага си на две.

1. В първата реклама виждаме играч на американски футбол със страховитото прозвище „Касапинът“. До това се стига след като получава обиден туит по свой адрес. Това му служи като мотивация да става все по-добър и по-силен. Тук по-важното е, че той е опасен, ядосан и идва за зрителя. А зрителя може да се защити само с помощта на защитната екипировка на Unequal.



2. Втората реклама ни среща с футболистката Джесика, по прякор „Чукът“. Тя тренира извънредно, мислейки си за своя враг. За да защити главата си от нея, опонентът й се нуждае от защита за главата си.


Рекламите са добър пример за един по-различен подход в рекламирането на спортни екипировки. Освен това са и добро предупреждение за тези спортисти, които не се сдържат от размяната на обидни думи.

Автор: Емилия Милушева, Организатор Реклама в Miracle Works
Източник: Adweek

Няма коментари:

Публикуване на коментар